Dronken man op Coconut Island in Phuket gearresteerd nadat hij de lokale bevolking had bedreigd

Phuket -

Een dronken man werd gearresteerd en voor behandeling overgebracht naar Coconut Island nadat hij zijn familie en de lokale bevolking had bedreigd.

De administratieve hoofdfunctionaris van Coconut Island, de heer Weerasak Kamkerd van het Phuket City District Office, vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week door de lokale bevolking op Coconut Island in Koh Kaew op de hoogte waren gebracht dat er een dronken man door het dorp liep. Hij zou zijn familie en de lokale bevolking in de buurt hebben bedreigd.

Samen met een dorpshoofd zochten zij naar de man en vonden hem uiteindelijk. Ze arresteerden de heer Jaran Ruengkit, 38, die werd teruggebracht naar het vasteland van het Vachira Phuket Hospital voor drugsbehandeling.

Gerelateerde artikelen:

Een dronken gewapende man is gearresteerd nadat hij een kip droeg terwijl hij de hele nacht rondliep op Coconut Island in Phuket, waardoor de lokale bevolking bang werd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.