Brandschade huis in Rawai

Rawai-

Een brand heeft een huis in Rawai, Mueang Phuket, beschadigd.

Brandweerlieden van de gemeente Rawai werden vrijdagochtend (20 oktober) op de hoogte gebracht van de brandth) in een huis in Soi Sai Yuan 9.

Toen ze met de brandweer ter plaatse kwamen, constateerden ze dat er een brand uitbrak in het huis op de bovenverdieping. Het kostte ongeveer een half uur om het vuur onder controle te krijgen en ervoor te zorgen dat het niet oversloeg naar nabijgelegen huizen.

De bovenverdieping van het huis werd verwoest, maar gelukkig vielen er geen gewonden. De exacte oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog onderzocht.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.