Phuket Airport geeft verklaring af over onaangenaam warme terminals

Phuket -

De internationale luchthaven van Phuket heeft opgehelderd over de hoge temperaturen in de terminals nadat veel mensen hadden geklaagd.

Veel mensen hebben de afgelopen week op sociale media geklaagd over de hoge temperaturen in de internationale terminal op de luchthaven.

Op donderdag (19 oktoberth) heeft de internationale luchthaven van Phuket een verduidelijking afgegeven. Ze verklaarden: “Naar aanleiding van het probleem zijn er twee koelmachines (compressor) op de luchthaven, een van de koelmachines was defect. Dit zorgde voor hogere temperaturen. Er lekte ook wat koelmiddel in de machine.”

“De luchthaven heeft het probleem onmiddellijk gemeld aan ons airconditioningbedrijf om het probleem op te lossen. Terwijl de machine gerepareerd wordt, zijn er 90 mobiele airco’s in de terminal geplaatst.”

“De belangrijkste airconditioningmachine zal donderdagavond (19 oktober) volledig gerepareerd zijnth). Onze excuses voor het ongemak."

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.