Wapens en drieënveertig methamfetaminepillen gevonden in Patong Tuk Tuk Taxi

Patong-

Wapens en drieënveertig methamfetaminepillen werden gevonden in een Tuk Tuk-taxi in Patong nadat de politie deze willekeurig had doorzocht.

Dat vertelde de politie van Patong maandag aan de Phuket Expressth) doorzochten ze willekeurig Tuk Tuk-taxi's op de Phra Mettha Road nabij het Patong-ziekenhuis.

In één van de Tuk Tuk-taxi's werden 43 methamfetaminepillen, drie scherpe staven en een kleine hamer aangetroffen.

De bestuurder werd door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Adisak, 30 jaar oud. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht voor verdere juridische stappen.

Gerelateerde artikelen:

Een Tuk Tuk-taxichauffeur heeft zich overgegeven nadat hij een andere Tuk Tuk-taxichauffeur had neergeschoten, die ernstig gewond raakte. De twee mannen werkten op dezelfde taxistandplaats.

Drie Tuk Tuk-taxichauffeurs werden beschuldigd van lichamelijke mishandeling nadat ze een Saoedi-Arabische toerist in Patong hadden aangevallen vanwege een geschil over taxikosten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.