Thaise politie introduceert nieuwe reflecterende vesten voor betere zichtbaarheid in toeristische gebieden

nationaal —

Thaise politie met nieuwe reflecterende vesten zou in populaire toeristengebieden worden opgesteld voor de veiligheid van Thaise burgers en buitenlandse toeristen.

Op 16 oktober 2023 heeft Pol. Generaal Torsak Sukvimol, de commissaris-generaal van de Koninklijke Thaise Politie, regelde nieuwe reflecterende politievesten voor officieren van de Crime Suppression Division (CSD), toeristenpolitieagenten en relevante agenten in populaire toeristische gebieden.

 

Pol. Generaal Torsak verklaarde publiekelijk dat de nieuwe geelgroene reflecterende vesten opmerkelijk waren vanwege hun zichtbaarheid voor Thaise burgers en buitenlandse toeristen met een zichtafstand van 200 tot 500 meter. In veel landen in Europa was het algemeen gebruikelijk om politie-uniformen te dragen.

 

Er zou echter een proeftraject van 3 maanden plaatsvinden en na een tevredenheidsonderzoek bij zowel burgers als toeristen zouden de betrokken ambtenaren de kwaliteit dienovereenkomstig verbeteren.

Het nieuwe politievest was een van de beleidsmaatregelen van de nieuwe Thaise premier Srettha Thavisin om het toeristische imago in Thailand te versterken en het niveau van veiligheid in het leven en eigendommen van burgers en toeristen te verhogen.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.