Similan en Surin National Park in Phang Nga gaat weer open voor toerisme

Phang Nga-

Het Similan National Park en het Mu Ko Surin National Park in Phang Nga zijn na vele maanden sluiting voor toerisme heropend.

Ons vorige verhaal:

Het Mu-Ko Similan National Park in het Kuraburi-district in Phang Nga wordt tijdelijk gesloten voor toerisme.

Nu voor de update:

Veel Thaise en buitenlandse toeristen bezochten op de eerste dag na de heropening op zondag (15 oktober) eilanden in beide nationale parken.th).

De gouverneur van Phang Nga, de heer Supot Rodrueng Na Nongkhai, een voormalige vice-gouverneur van Phuket, bezocht een pier in Thap Lamu.

Hij heeft de veiligheid voor toeristen gewaarborgd. Bootexploitanten zorgen voor de veiligheid van hun passagiers door hun boten te controleren voordat er onderhoud aan wordt gepleegd en door ervoor te zorgen dat hun passagiers reddingsvesten dragen.

Het Royal Thai Navy Third Area Command, gevestigd in Phang Nga, patrouilleert ook langs de stranden voor de veiligheid.

Gerelateerde artikelen:

De beroemde Maya-baai in Krabi is nu tijdelijk voor twee maanden gesloten voor herstel van het milieu.

De beroemde Maya-baai in Krabi is op zondag 1 oktober voor de eerste dag heropend voor toerisme, na twee maanden sluiting vanwege herstel van het milieu.

Veel buitenlandse en Thaise toeristen bezoeken Maya Bay in Krabi nadat deze onlangs is heropend.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.