De Russische president Vladimir Poetin uitgenodigd in Thailand

nationaal —

De Thaise premier Srettha Thavisin heeft de Russische president Vladimir Poetin uitgenodigd voor een officieel bezoek aan Thailand volgend jaar.

Srettha maakte tijdens zijn ontmoeting met hem op dinsdag 17 oktober bekend dat hij de uitnodiging aan de Russische president heeft gericht. De twee landenleiders ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens het 3e Belt and Road Forum for International Corporation in Beijing, China.

“De president van Rusland zelf bezoekt graag Phuket, en hij reist er regelmatig naartoe”, onthulde Srettha aan de Thaise media. “Ik heb hem uitgenodigd om volgend jaar Thailand te bezoeken, en hij reageerde met een vriendelijk ‘ขอบคุณครับ (bedankt).”

Bovendien benadrukte de Thaise premier dat Thailand dit jaar meer dan een miljoen Russische toeristen heeft verwelkomd. Hij zei verder dat zijn kabinet onlangs goedkeuring heeft verleend voor een verlenging van de visumvrij verblijf periode voor Russische bezoekers, die wordt verlengd van 30 naar 90 dagen, om de Russische reizen tijdens het hoogseizoen te stimuleren.

De premier woonde ook een diner bij dat werd georganiseerd door de Chinese president Xi Jinping, die het forum voorzat.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/