Russische man valt dood vanuit flat in Kathu

FOTO: MGR Online

Kathu –

Een Russische man viel dood uit een flatgebouw in Kathu.

De politie van Kathu werd woensdag (5 oktober) om 10 uur op de hoogte gebracht van het incidentth) in een condominium van acht verdiepingen in Kathu. Ze kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van een 25-jarige Russische man op de grond op de parkeerplaats. (De Phuket Express onthoudt zijn naam in afwachting van kennisgeving van de ambassade en familie.)

De politie heeft camerabeelden van het appartementencomplex gecontroleerd. De man leek vanuit zijn kamer naar het dak van het condominium te komen. De politie controleerde het dak en de kamer waar de man verbleef. Ze vonden geen tekenen van een worsteling of de aanwezigheid van iemand anders. Op dit moment gaat de politie ervan uit dat de man van het dak is gesprongen.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. De Phuket Express suggereert de Samaritanen van Thailand die hier te bereiken zijn:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.