Doejong gered op het strand van Krabi

Krabi-

Een doejong is gered op een strand in het district Klong Thom.

Ambtenaren van de Marine and Coastal Resources werden dinsdag (17 oktober) op de hoogte gebracht door een dorpshoofd in het subdistrict Sai Khao.th) over het voorval. Er werd een doejong gevonden die vastzat op het strand van Baan Bor Mueang.

Reddingsteams arriveerden op het strand om de doejong te vinden die nog leefde. Hij is 2.20 meter lang en weegt 200 kilogram. Er werden geen wonden gevonden op de doejong en lokale bewoners hielpen de doejong terug de zee in te brengen.

Gerelateerde artikelen:

In Krabi is een doejong dood aangetroffen in de zee.

Een doejong is helaas dood aangetroffen op een eiland in Krabi.

Een doejong van 280 kilo is dood aangetroffen in de zee van Krabi.

Op een strand in de wijk Nuea Klong is een doejong zonder kop gevonden.

Een doejong werd dood aangetroffen op een strand op het eiland Lanta.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.