Kleine boten in Phuket mogen niet de zee op

Phuket -

Het Phuket Marine Office heeft gewaarschuwd dat kleine boten met een lengte van minder dan zes meter gedurende deze periode geen havens op open zee mogen verlaten.

Het hoofd van het Phuket Marine Office, de heer Nachapong Pranit, vertelde aan de Phuket Express dat er volgens de Thai Meteorological Department (TMD) momenteel zware regenval plaatsvindt in de Andaman Zee met sterke golven tot twee meter hoog in de open zee of meer dan twee meter hoog. meter hoog in onweersgebieden van 16 oktober – 19 oktober 2023.

Het Phuket Marine Office heeft zondag (15 oktober) een waarschuwing afgegeven aan kapiteins van boten om voorzichtiger te zijn wanneer ze op zee reizen. Het is gedurende deze periode VERBODEN voor kleine boten met een lengte van minder dan zes meter om havens op open zee te verlaten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.