De politie van Phuket neemt in één week wapens en 9,000 meth-pillen in beslag

Phuket -

Bij de repressie van de misdaad in Phuket werden in één week tijd wapens en meer dan 9,000 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Dat vertelde de provinciale politie van Phuket vanaf 8 oktober aan de Phuket Expressth tot oktober 14thIn 2023 arresteerden zij in totaal 57 verdachten. Daarvan zijn er 16 verdachten van drugsmisdrijven en zes werden gearresteerd met illegale wapens. In totaal werden ook 9,946 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Gerelateerd artikel:

Meer dan 200,000 methamfetaminepillen, 80 kilo crystal methamfetamine en 200 wapens werden in twee weken tijd in beslag genomen tijdens repressie tegen de misdaad in het noorden van Zuid-Thailand.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.