Het Phuket Vegetarisch Festival begint officieel nadat Go Teng Pole is opgeheven

Phuket -

Het Phuket Vegetarische festival is officieel begonnen nadat de Go Teng Pole afgelopen weekend werd opgericht.

Zaterdag 5 oktober om 09:14 uurth), hebben meer dan 40 Chinese heiligdommen de 'Go Teng'-paal opgericht. De Go Teng-paal is het teken van het begin van het vegetarische festival en wordt een dag voor het vegetarische festival opgericht. De ceremonie verwelkomt de negen keizergoden.

Vegetariërs geloven dat deelname aan de Go Teng Poles-opfok geluk zal brengen voordat ze negen dagen lang van zondag (15 oktober) tot 23 oktober 2023 aan hun vegetarische vasten beginnen.

De grootste ceremonie vond plaats in het Chinese heiligdom Jui Tui Tao Bo Keang, gelegen in Soi Puthorn aan de Ranong Road in het subdistrict Talad Nuea, Mueang Phuket.

De nieuwe gouverneur van Phuket, Sophon Suwannarat, leidde het evenement. Veel lokale Thais en buitenlandse toeristen namen deel aan het evenement.

Gerelateerde artikelen:

Het jaarlijkse Phuket Vegetarisch Festival wordt vanaf komend weekend negen dagen lang gehouden. Dit jaar vindt het festival plaats van 15 tot en met 23 oktober 2023.

De jaarlijkse data van het Phuket Vegetarisch Festival zijn vastgesteld, die negen dagen lang zullen worden gehouden van 15 tot 23 oktober 2023, met veel geplande rituelen, afscheidsrituelen en straatprocessies.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.