Eén persoon gewond na botsing met meerdere voertuigen in Patong

FOTO: Mathew Patong

Patong-

In Patong is afgelopen weekend een persoon gewond geraakt nadat een zijspan van een motorfiets in botsing kwam met een motorfiets en een auto.

Hulpverleners meldden dat ze vrijdag (3 oktober) om 25 uur op de hoogte waren gesteld van het ongevalth) aan de Phra Metta-weg (Sai ​​Kor Road).

Ze kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde motorzijspan, motor en een auto op de weg aan. Een onbekende vrouw raakte lichtgewond en werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Getuigen zeiden dat het zijspan van de motor eerst tegen de motor botste voordat hij de auto raakte. De politie van Patong zet haar onderzoek echter voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen en verdere juridische stappen te ondernemen.

FOTO: Mathew Patong
Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.