Vier doden na ongeval in Phang Nga, slachtoffers gingen naar Phuket

FOTO: Wat Kao Jaroen Tham reddingsteam

Phang Nga-

Vier mensen zijn ter plaatse dood verklaard nadat een sedan in een bocht de controle over het stuur verloor voordat hij over een middenberm reed en tegen twee grote vrachtwagens botste op een hoofdweg in de regio. Takua Thung-district terwijl ze op weg waren naar Phuket voor een lange vakantie.

De politie van Takua Thung vertelde de Phuket Express dat ze vrijdagmiddag (13 oktober) op de hoogte waren gesteld van het ongeval.th) aan de hoofdweg Phet Kasem Road, tegenover een school in Baan Chiang Mai, subdistrict Ka Lai. Hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde vrachtwagen aan op de noordelijke rijbaan. De niet-gewonde chauffeur, de heer Sayan Matthawathi, 50, uit Samut Prakan, wachtte ter plaatse op de politie.

Zestig meter verderop vonden reddingsteams een vrachtwagen met aanhanger, met de vernielde sedan voorin de aanhanger. De niet-gewonde vrachtwagenchauffeur, de heer Pongsa Chaithom, uit Phuket, wachtte ter plaatse op de politie.

Alle vier de inzittenden van de sedan kwamen op tragische wijze om het leven op de plaats van het ongeval. De chauffeur werd geïdentificeerd als de heer Poompat Woonciew, 29, uit Song Khla, een neef van de voormalige gouverneur van Phuket, Narong Woonciew.

De andere drie passagiers waren mevrouw Piyaphon Matsakun, 29, uit Nakhon Si Thammarat, mevrouw Jureephon Saranan, 27, uit Phatthalung, en mevrouw Jinnapat Suthat Na Ayutthaya, zonder leeftijd vermeld, uit Songkhla. Reddingswerkers gebruikten een hydraulische snijder om hun lichamen uit het wrak te bevrijden.

Hun familieleden, die later op de hoogte werden gebracht van de tragedie, vertelden de politie dat de vier op weg waren naar Phuket voor een lange vakantie.

Getuigen vertelden de politie dat de bestuurder van de sedan de controle verloor in de bocht voordat hij over de middenberm naar de tegenoverliggende rijstrook reed. De sedan botste eerst tegen een rijdende vrachtwagen voordat hij in botsing kwam met een rijdende vrachtwagen met aanhanger en werd 50 meter getrokken voordat de vrachtwagen met aanhanger kon stoppen.

De Phuket Express merkte op dat de hoofdweg van Phang Nga richting Phuket 26 kilometer lang is met veel bochten. Langs de weg staan ​​verkeersborden die automobilisten waarschuwen om voorzichtig te zijn.

De politie van Takua Thung vertelde de Phuket Express dat er geen alcohol werd aangetroffen in een ademtest van zowel de vrachtwagenchauffeurs als de vrachtwagenchauffeurs. Er wordt alcoholbloedonderzoek gedaan op het lichaam van de bestuurder van de sedan.

Op het moment van schrijven zijn er geen juridische aanklachten ingediend.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.