Transport Co., Ltd. voert de veiligheidsprotocollen voor lange weekenden op

PERSBERICHT:

BANGKOK (NNT) – Om de verwachte stijging van het aantal reizigers tijdens de verlengde vakanties dit weekend te faciliteren, voert Transport Co., Ltd. zijn veiligheidsmaatregelen en diensten op voor medewerkers, busvloten en transportterminals.

Vooruitlopend op het grote aantal passagiers en toeristen tijdens de Nawamin Maharaja Day van 13 tot 15 oktober, en King Chulalongkorn Memorial Day van 21 tot 23 oktober, heeft Transport Co., Ltd. relevante eenheden opdracht gegeven om een ​​snelle en veilige dienstverlening te garanderen.

Het bedrijf heeft de nadruk gelegd op verhoogde veiligheidscontroles bij de toegangspoorten en in de omliggende gebieden van transportterminals, met name de Bangkok Bus Terminal in de wijk Chatuchak (จตุจักร). Passagiers worden dringend verzocht hun reis van tevoren te plannen en rekening te houden met extra reistijd om mogelijke verkeersopstoppingen tijdens de spitsuren te voorkomen.

Tickets voor Transport Co., Ltd. zijn verkrijgbaar bij ticketbalies en geautoriseerde agenten in het hele land.

Bovendien kunnen houders van een staatswelzijnskaart van deze diensten gebruik maken. Voor aanvullende informatie kunt u het 24-uurs callcenter van Transport Co., Ltd. bereiken op 1490.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.