Thailand herdenkt Zijne Koninklijke Majesteit Koning Rama IX de Grote

Nationaal –

Aanstaande vrijdag 13 oktober is het zeven jaar geleden dat Zijne Koninklijke Majesteit Koning Bhumibol Adulyadej (Rama IX) overleed, die in 2016 vredig overleed.

De Thaise regering bereidt evenementen voor om het jubileum te vieren, een dag die ook als nationale feestdag wordt aangemerkt.

In Bangkok zal vrijdag om 7 uur een boeddhistische zangceremonie plaatsvinden in Sanam Luang, die zal worden bijgewoond door premier Srettha Thavisin, ministers, regeringsfunctionarissen, hun echtgenoten en leden van het publiek.

Soortgelijke ceremonies zullen ook in de provincies plaatsvinden in hun respectievelijke provinciale hallen of andere geschikte locaties. Bovendien hebben Thaise ambassades en consulaten over de hele wereld de mogelijkheid om soortgelijke evenementen te organiseren.

Op deze dag zullen Thaise mensen gele shirts dragen om wijlen koning Bhumibol Adulyadej en zijn erfenis van 70 jaar hard werken te herdenken.

Als feestdag zijn overheidskantoren, banken en immigratiekantoren gesloten. Er is echter, ondanks enige verwarring op sociale media, geen verbod op de verkoop van alcohol.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/