Thaise mannelijke politieagenten kunnen nu langer haar hebben

nationaal —

In een besluit dat modebewuste politieagenten vreugde kan schenken, heeft de nieuw benoemde nationale politiechef van Thailand een nieuwe verordening ondertekend die mannelijke agenten toestaat langere kapsels te dragen.

Hoofdcommissaris Torsak Sukvimol van de nationale politie legde zijn recente richtlijn uit, waarin hij stelde dat het agenten zou helpen de kosten voor een knipbeurt te verlagen, en dat is natuurlijk niet voor de mode.

De herziene verordening schrapte de praktijkcode van het politie-uniform uit 2018, die elke mannelijke politieagent verplichtte een zeer kort kapsel te handhaven, waarbij beide zijden en de achterkant van het hoofd volledig geschoren moesten worden.

Volgens de nieuwe code hebben mannelijke agenten nu het recht om hun haarlengtes tot 5 centimeter bovenaan het hoofd en niet meer dan 1 centimeter aan beide kanten in een ordelijke stijl te behouden.

Pol Gen Torsak zei dat agenten met de nieuwe regel niet één keer per week naar een kapper hoeven te gaan om hun haar kort te houden.

Bovendien hebben supervisors met de rang van superintendent of hoger ook de bevoegdheid om hun ondergeschikten, die zijn toegewezen aan onderzoek, inlichtingen, onderdrukking van verdovende middelen of gestationeerd in risicogebieden, toe te staan ​​een hoogvervaagd kapsel te hebben.

Vrouwelijke officieren hebben de opdracht gekregen om hun haar met een zwarte haarspeld vast te binden als het lang is.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/