De politie van Surat Thani heeft ruim 80 kilo methamfetamine in beslag genomen

nationaal —

Op 10 oktober 2023 hebben Thaise snelwegpolitieagenten drie vermeende verdachten gevangengenomen en meer dan 3 kilo methamfetamine in beslag genomen op Highway 80 in Chaiya, Surat Thani.

De drie vermeende verdachten werden later alleen geïdentificeerd als de heer Pichet, 3 jaar oud, de heer Yutthapong, 34 jaar oud, en de heer Noppadon, 29 jaar oud.

Onlangs onderschepten Thaise snelwegpolitieagenten op weg naar de provincie Songkhla ook vier andere vermeende drugssmokkelaars met illegale middelen, bijna 4 miljoen illegale pillen. Een onderzoeksteam spoorde verder nieuwe drugshandel op vanuit centraal Thailand naar Songkhla, wat leidde tot de succesvolle arrestatieoperatie op 2 oktober.

Tijdens het onderzoek bekenden de drie verdachten hun wandaden en zeiden dat ze voor de tweede keer voor 3 baht waren ingehuurd om meth van Nonthaburi naar Phatthalung te smokkelen met Songkhla als eindbestemming. De politieagenten begeleidden hen vervolgens naar het politiebureau van Mueang Chumphon voor verdere juridische procedures.

De verdachten hebben niet bekendgemaakt voor wie ze werkten, maar de Thaise snelwegpolitie verklaarde dat ze het actieve onderzoek voortzetten.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/