Motorrijder ernstig gewond nadat hij tegen een vrachtwagen met aanhanger botste in Rassada

Rassada-

Een motorrijder heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat hij zijn motor tegen de achterkant van een geparkeerde vrachtwagen met aanhanger sloeg in Rassada, Mueang Phuket.

De politie van Phuket City werd donderdagochtend (12 oktober) op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Thep Krasattri Road tegenover de ingang van Soi Bang She Lao.

Hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde motor aan die vastzat aan de achterkant van een vrachtwagen met aanhanger. In de buurt vonden de responsteams de berijder, de heer Sutthi Korpaiboon, 36. Hij had ernstige verwondingen opgelopen en werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Prasert Thongluan, 40, vertelde de politie dat hij zijn vrachtwagen met aanhanger ongeveer een uur langs de kant van de weg had geparkeerd om ijzeren staven aan een winkel te leveren voordat de motor tegen zijn voertuig botste.

De politie van Phuket City zet haar onderzoek voort voor verdere mogelijke juridische stappen.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.