Ton Ao Yon-waterval in Phuket tijdelijk gesloten

waar –

De Ton Ao Yon-waterval in Wichit, Mueang Phuket, is tijdelijk gesloten voor toerisme.

De gemeente Wichit heeft het afgelopen weekend een aankondiging gedaan over de sluiting. In de aankondiging stond: “De Ton Ao Yon-waterval is tijdelijk gesloten voor toerisme vanwege bezorgdheid over de veiligheid van toeristen en om een ​​positief beeld van het toerisme in Phuket te behouden. Sorry voor het ongemak."

De Phuket Express merkte op dat de gemeente Wichit geen specifieke details over de sluiting of de redenering erachter heeft genoemd. Er werd geen termijn gegeven voor hoe lang de sluiting zou duren.

Gerelateerde artikelen:

De politie van Phuket van het politiebureau van Wichit heeft vanavond, 5 augustus 2021, bevestigd dat een buitenlandse vrouwelijke toerist, vermoedelijk een Zwitserse onderdaan van in de vijftig en bevestigd als een Phuket Sandbox-toerist, dood is gevonden bij de Ton Ao Yon-waterval in Wichit, Phuket, eerder vandaag.

Het slachtoffer, 57, plaatsvervangend protocolchef van de Federale Vergadering van Zwitserland, verliet rond 11 uur haar hotel in Ao Yon.

Gedenktekens voor de Zwitserse toerist, 57, die vorige week onder verdachte omstandigheden in de Phuket Sandbox stierf, werden vrijdagavond (6 augustus) gehouden.th) en zijn dit weekend op kleinere schaal doorgegaan naarmate informatie over de gruwelijke misdaad binnen blijft komen.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.