Immigratie van Phuket geeft begeleiding aan Israëlische toeristen die vanwege de aanhoudende oorlog niet naar huis kunnen terugkeren

Phuket -

Phuket Immigration heeft richtlijnen aangekondigd voor Israëlische toeristen die momenteel niet naar huis kunnen terugkeren vanwege de aanhoudende oorlog tegen Hamas in hun land.

Israëlische toeristen die niet naar hun land kunnen terugkeren, kunnen contact opnemen met Phuket Immigration om een ​​tijdelijk verblijf in het Koninkrijk aan te vragen. De details zijn als volgt:

  1. Israëlische toeristen die reizen met het vrijstellingsvisum ผ.30 visum (30 dagen) of toeristenvisum (60 dagen) kunnen hun verblijf normaal verlengen als ze langer dan 30 dagen niet in Thailand zijn geweest door de volgende documenten te gebruiken;

– Aanvraagformulier (TM.7), u kunt het formulier verkrijgen bij het immigratiekantoor door een zelffoto mee te nemen (4×6 cm)

– Kopie van paspoort (Bio-pagina en de laatste binnenkomst in Thailand)

– Adresregistratie (TM.30)

– Kosten THB 1,900 (alleen contant)

  1. Israëlische toeristen die nummer 1 hebben voltooid en nog steeds niet naar hun land kunnen terugkeren, kunnen een verdere verlenging van hun verblijf aanvragen, maar zij moeten dit noodzakelijk aantonen, met een certificaat of een formeel verzoek van hun ambassade of consulaat. Dit kan maximaal 30 dagen achter elkaar worden gedaan met behulp van de volgende documenten:

– Aanvraagformulier (TM.7) met afbeelding (4×6 cm)

– Formulier STM.2

– Formulier voor de erkenning van straffen voor een visumoverschrijding

– De originele goedkeuringsbrief van hun ambassade of consulaat in Thailand

– Kopie van paspoort (Bio-pagina, de laatste binnenkomst in Thailand en verlengingsstempel)

– Adresregistratie (TM.30)

– Kosten THB 1,900 (alleen contant)

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.