Aed Carabao kondigt aan dat ze volgend jaar uit elkaar gaan

nationaal —

De bekende artiestennaam “Aed Carabao” van de heer Yuenyong Opakul maakte onlangs bekend dat hij zijn beroemde en populaire band in 2024 zou ontbinden.

Op 10 oktober 2023 vertelde Aed tijdens het concert “Bom Sincharoen Fanmeet” de aanwezigen over de decennialange reis van zijn band en persoonlijke ontberingen. Carabao werd ongelooflijk populair, ook al tekende de band bij geen enkel bureau een contract.

Aed heeft tijdens zijn actieve carrière meer dan 900 nummers geschreven en uitgevoerd, wat hem tot een begrip maakt een van de meest productieve singer-songwriters ter wereld.

“De huidige vier bandleden zijn echter te oud en ziek, en we zijn van plan om op 4 april 1 voor altijd te stoppen met spelen als band. Het is tijd om toe te geven dat we oud zijn, maar toch zijn we nog steeds cool. Persoonlijk ga ik echter niet met pensioen en ik zal liedjes blijven schrijven en me soms bij nieuwe generaties artiesten aansluiten voor levenslange optredens. Wat de andere leden betreft, het is aan hen om hun levenskeuzes te bepalen”, aldus Aed.

Carabao werd gedeeltelijk populair dankzij hun vele liedjes die zich richtten op politieke onrust en sociale rechtvaardigheid, en verdienden een toegewijde en gepassioneerde fanbase. Voor meer informatie over Carabao kunt u tikken of klikken hier.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.