UPDATE: Personeelslid van entertainmentlocatie Phuket gearresteerd nadat klant doodgestoken was aangetroffen

Phuket -

Een medewerker van een uitgaansgelegenheid werd gearresteerd nadat hij naar verluidt een klant had doodgestoken in Phuket Town.

Ons vorige verhaal:

Een Thaise man werd dood aangetroffen met meerdere steekwonden voor een hotel in de buurt van een uitgaansgelegenheid in Phuket Town.

Nu voor de update:

De politiechef van Phuket City, kolonel Pratueng Phonmana, vertelde de Phuket Express dat ze camerabeelden van de betreffende uitgaansgelegenheid hadden gecontroleerd voordat ze de verdachte identificeerden. Ze arresteerden de heer Arnon Thepsong, 33, uit Trang, een medewerker van de uitgaansgelegenheid. Hij werd op dezelfde dag op maandag (9 oktober) gearresteerd in een appartement in Wichit, Mueang Phuket.

Arnon vertelde de politie van Phuket City dat de heer Wiroon, het slachtoffer, zwaar dronken was en storend was. Wiroon zou andere klanten hebben geïrriteerd voordat hij een glas naar de bar gooide. Arnon probeerde meneer Wiroon tegen te houden en vroeg hem het pand te verlaten, maar meneer Wiroon gaf vervolgens een andere onbekende medewerker een klap. Arnon verklaarde dat hij vervolgens een mes tevoorschijn haalde dat onder zijn motorstoel voor het uitgaanscentrum werd bewaard, maar benadrukte dat zijn acties naar verluidt uitsluitend uit zelfverdediging waren.

Arnon probeerde weg te lopen van meneer Wiroon, maar meneer Wiroon zou hem vervolgens in zijn gezicht hebben geslagen. Arnon verklaarde dat hij het mes slechts één keer had gebruikt om meneer Wiroon neer te steken voordat hij het mes in het nabijgelegen kanaal gooide. Arnon vertelde de politie dat het hele incident uit zelfverdediging was en dat het niet zijn bedoeling was meneer Wiroon te vermoorden.

Hoe dan ook, Arnon wordt beschuldigd van lichamelijke mishandeling met de dood tot gevolg.

De politie van Phuket bleef officieel de naam achterhouden van de uitgaansgelegenheid waar Arnon werkte, maar verklaarde alleen dat ze het incident nog aan het onderzoeken waren en nog niet hadden vastgesteld of de uitgaansgelegenheid zou worden aangeklaagd, waardoor de naam op dit moment niet werd vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.