Thaise vrouw gearresteerd met 551 meth-pillen in Rawai

Rawai-

Een lokale Thaise vrouw werd gearresteerd met 551 methamfetaminepillen in een dorp in Rawai.

Dat vertelde de politie van Chalong dinsdag aan de Phuket Expressth) dat ze een vrouw, geïdentificeerd als mevrouw Sakaoduen Hantalay, 30, hebben gearresteerd in het Thai Mai-dorp in Rawai, wat toevallig ook haar geboorteplaats is.

Bij haar werden 551 methamfetaminepillen in beslag genomen. Ze werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar ze werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Mevrouw Hantalay gaf niet onmiddellijk een verklaring of pleidooi af aan de Thaise media.

Gerelateerde artikelen:

Ambtenaren hebben het harde optreden voortgezet in een plaatselijk dorp in Rawai, waar illegale drugs op grote schaal worden verspreid.

Een man werd gearresteerd met 90 methamfetaminepillen in Rawai.

Een man werd gearresteerd met methamfetaminepillen in Rawai, Mueang Phuket.

Een vrouwelijke verdachte werd gearresteerd met twintig methamfetaminepillen in een snackzakje in een dorp in Rawai.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.