De politie van Phuket neemt 1,540 meth-pillen in beslag tijdens een zevendaagse misdaadbestrijding

Phuket -

De politie van Phuket heeft in totaal 1,540 methamfetaminepillen in beslag genomen van in totaal vijf verdachten tijdens een zeven dagen durende repressie tegen misdaden.

Dat vertelde de provinciale politie van Phuket aan de Phuket Express in de laatste week van 1 oktoberst tot oktober 7th ze arresteerden in totaal vijf drugsverdachten met in totaal 1,540 methamfetaminepillen, 2.4 gram crystal methamfetamine en 0.1 gram heroïne.

Drie mensen werden ook gearresteerd bij het Phuket Checkpoint in het subdistrict Tha Chatchai vanwege wapens die bij het controlepunt in hun bezit waren gevonden. De namen van de gearresteerde verdachten zijn echter niet vrijgegeven door de provinciale politie van Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.