Man dood aangetroffen met steekwonden voor hotel in Phuket Town

Phuket -

Een Thaise man werd dood aangetroffen met meerdere steekwonden voor een hotel in de buurt van een uitgaansgelegenheid in Phuket Town.

De politie van Phuket City werd vanochtend (9 oktober) op de hoogte gebracht van het lichaamth) om 6:07 uur voor de Taling Chan-brug, Bang Yai-kanaal in het subdistrict Talat Yai.

Wetshandhaving kwam ter plaatse om het lichaam te vinden van een man die later werd geïdentificeerd als de heer Wiroon Inya, 33, uit Phatthalung. Hij was chauffeur voor het Phuket Office of Commerce. Er werden meerdere steekwonden gevonden op zijn linkerborst en zijn rug.

De politie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat de heer Wiroon minstens drie uur stierf voordat zijn lichaam werd gevonden. Vijfhonderd meter van de plaats delict, voor een uitgaansgelegenheid, vond de politie bloedvlekken.

Om 1 uur werden de 50 agenten van de politiehotline van Phuket op de hoogte gebracht van een ruzie op de uitgaanslocatie. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen zij echter niemand aan. Omwonenden zeiden dat de agenten later het toneel verlieten.

In dit stadium denkt de politie van Phuket dat het slachtoffer is omgekomen als gevolg van een persoonlijk conflict. Het slachtoffer is mogelijk neergestoken vóór de uitgaansgelegenheid voordat hij naar het nabijgelegen hotel rende, instortte en overleed. De politie is op zoek naar de verdachte(n) van het incident.

De namen van de betrokken uitgaansgelegenheden en hotels werden door de politie van Phuket achtergehouden in afwachting van verder onderzoek.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.