Brandschade Begrafeniskantoor in de Phuket-tempel

Phuket -

Een brand beschadigde een uitvaartcentrum in een tempel in Chalong.

Brandweerlieden uit de gemeente Chalong werden zondag (8 oktober) op de hoogte gebracht van de brandth) bij het begrafenisbureau van het Phuket Cultural Office in de Ladthiwanaram-tempel (Wat Tai).

De brandweerlieden en de Phuket Express kwamen ter plaatse en zagen zwarte rook uit het kantoor komen. Buurtbewoners hadden geholpen de brand te blussen voordat de brandweer arriveerde. In totaal duurde het slechts vijftien minuten voordat de brandweer de brand onder controle had. Er vielen geen gewonden, maar een deel van het kantoor raakte beschadigd door de brand.

De politie van Chalong zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.