De voorbereidingen voor het Phuket Vegetarische Festival beginnen bij lokale heiligdommen

Phuket-

Vandaag, 8 oktober, zijn verschillende heiligdommen in Phuket begonnen met het schoonmaken en voorbereiden van het Vegetarische Festival, gepland van 15 tot 23 oktober 2023.

Deze praktijk is vooral prominent aanwezig bij bepaalde heiligdommen, waaronder de Bangneow Shrine (Thep Rasi Foundation) in het Mueang-district, waar een aanzienlijk aantal getrouwe mensen sinds 8 uur vandaag bijeen is gekomen om deel te nemen aan de reinigingsrituelen en het schoonmaken van het heiligdom. .

Het reinigen en voorbereiden van heiligdommen is een gebruikelijke praktijk voor elk heiligdom vóór de officiële start van het Vegetarische Festival. Gedurende deze tijd worden ceremoniële voorwerpen schoongemaakt ter voorbereiding op het komende festival. Daarnaast worden in de keuken voorbereidingen getroffen voor het bereiden van vegetarische maaltijden die gedurende de negen dagen en nachten van het festival onder de deelnemers worden uitgedeeld.

Het Phuket Vegetarisch Festival is een belangrijke lokale traditie met een diep cultureel en religieus belang voor de Thais-Chinese gemeenschappen. Het vindt elk jaar plaats van de 1e tot de 9e dag van de negende maanmaand, volgens de Chinese kalender.

Gedurende deze periode heeft Phuket meer dan 38 heiligdommen die actief deelnemen aan het festival, volledig klaar om alle rituelen uit te voeren en toeristen uit alle regio's hartelijk te verwelkomen.

Er wordt verwacht dat er dit jaar een toename zal zijn van zowel Thaise als internationale toeristen, vooral Chinezen, die het festival bezoeken vergeleken met voorgaande jaren. Deze groei kan worden toegeschreven aan het visumvrijstellingsprogramma van de overheid en de voortdurende toestroom van Chinese en Maleisische toeristen.

Vooral Chinese toeristen vormen de grootste groep, terwijl Maleisische toeristen op de vijfde plaats staan ​​qua bezoekersaantallen aan Phuket, met gemiddeld meer dan 8,500 mensen per dag, aldus toeristenfunctionarissen van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.