UPDATE: Tunesische ex-vriend ondervraagd nadat Chinese vrouw doodviel in Karon

Het gezichtspunt van 3 stranden; Kata noi Beach, Kata Beach en Karon Beach van Phuke

Karon-

Een Tunesische ex-vriend vertelde de politie dat hij het been van een Chinese vrouw vasthield in een poging haar te redden voordat ze dood viel uit een hotel in Karon.

Ons vorige verhaal:

Een Chinese vrouw stierf nadat ze uit een hotel in Karon, Phuket, viel.

Nu voor de update:

De politie van Karon vertelde de Phuket Express dat een 35-jarige Tunesische man, die zij niet hebben geïdentificeerd, op vrijdag (6 oktober) samen was met een Chinese vrouw.th) in een hotel in Karon toen ze dood viel. Hotelpersoneel vertelde de politie dat ze wat lawaai hoorden en zagen dat de buitenlandse man de Chinese vrouw bij haar been vasthield vanaf een balkon op de 10e verdieping.th vloer voordat de vrouw viel.

De politie van Karon vertelde aan de Phuket Express dat de 35-jarige Tunesische man legaal Thailand was binnengekomen om te werken met een werkvergunning. De Tunesische man vertelde de politie dat hij de ex-vriend van de Chinese vrouw was. Ze aten en dronken wat alcohol in het hotel en de Chinese vrouw zou hem hebben verteld dat ze dood wilde.

Terwijl ze in de hotelkamer waren, zei de Tunesische man dat hij naar de badkamer was gegaan en de Chinese vrouw ging naar het balkon en leek op het punt te staan ​​naar beneden te springen. Hij hield haar tegen en nam haar mee terug naar de kamer om met haar te praten voordat ze kalmeerde.

Een uur later vertelde de Tunesische man aan de politie dat ze weer naar het balkon was gerend. De man rende snel achter haar aan en slaagde erin haar been vast te pakken, maar hij kon haar niet terug het balkon op trekken. Ze viel op de grond voordat hij om hulp riep.

De politie van Karon verklaarde dat de man meewerkte en dat ze camerabeelden aan het bekijken waren om zijn verhaal te bevestigen.

Als jij of iemand die je kent depressief is, zoek dan hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.