Update: ouders van de 14-jarige schutter in het Siam Paragon-winkelcentrum geven een verontschuldigingsbrief uit

nationaal —

Op 6 oktober 2023 ontving het Thai Situation Command Center (SCC) een verontschuldigingsbrief van de ouders van de dader, een 14-jarige schutter in het Siam Paragon Shopping Center.

Ze verontschuldigden zich oprecht voor wat er met alle betrokken partijen is gebeurd en zullen samenwerken met politieagenten en relevante overheidsfunctionarissen in juridische procedures.

Lees hier onze laatste update over de Siam Paragon Shooting Spree.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.