Door een defect aan de remmen zijn 30 Chinese toeristen kortstondig gestrand op Patong Hill in Phuket

Patong-

Een minibus met ongeveer 30 Chinese passagiers hadden volgens de chauffeur last van een remstoring op Patong Hill. Het resulterende incident leidde ertoe dat de toeristen vertraging opliepen bij het bereiken van hun bestemming en via andere voertuigen moesten worden vervoerd.

De verkeerspolitie van Patong werd vrijdag (6 oktober) op de hoogte gebracht van het incidentth) aan de Phra Baramee Road nabij de Suwan Khiriwong-tempel (Patong-tempel). Ze kwamen ter plaatse en vonden een minibusje op de heuvel. Ongeveer dertig Chinese passagiers waren gevraagd uit de minibus te stappen en stonden in verwarring en angst in de omgeving.

De onbekende chauffeur vertelde The Phuket Express dat hij de Chinese passagiers van de internationale luchthaven van Phuket naar een hotel in Patong bracht. Wel had de bus volgens hem een ​​plotselinge remstoring. Hij besloot de bus naar de kant van de weg te sturen voordat hij stenen gebruikte om de wielen te blokkeren om te voorkomen dat de minibus achteruit zou rijden.

De Chinese passagiers werden later via andere voertuigen naar hun hotels vervoerd. Monteurs werden opgeroepen om de minibus te repareren.

Het was onduidelijk of er een onderzoek zou plaatsvinden naar het incident door de busmaatschappij.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.