Drie mensen overleven nadat auto in een grote bouwput stort in Rassada, Phuket

Rassada-

Drie mensen hebben het overleefd nadat hun sedan in een enorme wegenbouwput in Rassada, Mueang Phuket, terechtkwam.

De hulpdiensten werden donderdag (10 oktober) om 00 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Yaowarad Road nabij de kruising bij Tesco Lotus Samkong.

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden de sedan in de bouwput van een in aanbouw zijnd overstromingspreventieproject. Drie mensen in de sedan liepen slechts lichte verwondingen op. Ze zeiden dat ze net in Phuket waren gaan werken en uit andere provincies kwamen. Hierdoor was de onbekende bestuurder niet bekend met de weg.

Reddingsteams hielpen de grotendeels ongedeerde maar geschokte inzittenden te bergen en werkten samen met bergingsteams om het voertuig uit de put te halen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.