Chinese vrouw valt dood vanuit een hotel in Phuket

Karon-

Een Chinese vrouw stierf nadat ze uit een hotel in Karon, Phuket, viel.

De politie van Karon werd vrijdag (4 oktober) om 00 uur op de hoogte gebracht van het incidentth) in een hotel in Karon. Ze kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van mevrouw Zou Ke, 34, een Chinese staatsburger, liggend op de grond.

Hotelpersoneel vertelde de politie dat mevrouw Zou op de 10e alleen in het hotel had ingechecktth vloer. De politie van Karon gaat echter door met het controleren van camerabeelden om te zien of ze voor het laatst met iemand is gezien vóór haar dood. De politie van Karon moet nog vaststellen of ze per ongeluk is gevallen, naar beneden is gesprongen of dat er sprake is van mogelijk kwaad opzet.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde The Phuket Express dat mevrouw Zou op 2 oktober 2023 Thailand binnenkwam met een toeristenvisum.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.