Vrouw gearresteerd in Phuket wegens vermeende betrokkenheid bij moord

Phuket -

In Thalang werd een vrouw gearresteerd nadat ze acht jaar geleden betrokken zou zijn geweest bij een moord.

De politie van de Crime Suppression Division vertelde de Phuket Express dat ze een vrouw hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Arnee in Pa Klok. Ze wordt ervan beschuldigd betrokken te zijn bij een moord, illegaal bezit van vuurwapens en munitie, en het zonder toestemming in het openbaar dragen van een vuurwapen.

De arrestatie kwam na een andere verdachte, die alleen werd geïdentificeerd als de heer Abduloh en al is gearresteerd, naar verluidt gepland met zijn ex-vriendin mevrouw Arnee voor een moord. Mevrouw Arnee zou naar verluidt een afspraak hebben gemaakt om het slachtoffer te ontmoeten, alleen geïdentificeerd als de heer Maae, voordat de heer Abduloh het slachtoffer doodschoot.

De politie geloofde dat de moord voortkwam uit een conflict over de verkoop van illegale drugs.

Op het moment van schrijven bleven beide verdachten nog steeds in hechtenis, hoewel hun pleidooi voor de aanklacht en of ze al dan niet de hulp van een advocaat hadden ingeroepen of borgtocht zouden kunnen eisen, onbekend waren.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.