Verdachte gearresteerd met methamfetaminepillen in snackzak in Rawai

Rawai-

Een vrouwelijke verdachte werd gearresteerd met twintig methamfetaminepillen in een snackzakje in een dorp in Rawai.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze mevrouw Wan Lakkoh, 43, hebben gearresteerd in een huurkamer in het Thai Mai Village. Bij haar werden twintig methamfetaminepillen in een snackzakje in beslag genomen.

Ze werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar ze werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen.

Gerelateerde artikelen:

Een man werd gearresteerd met 90 methamfetaminepillen in Rawai.

Een man werd gearresteerd met methamfetaminepillen in Rawai, Mueang Phuket.

Ambtenaren hebben het harde optreden voortgezet in een plaatselijk dorp in Rawai, waar illegale drugs op grote schaal worden verspreid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.