Man uit Myanmar gearresteerd met 1,130 meth-pillen in Thalang

Thalang-

Een man uit Myanmar die Thailand illegaal was binnengekomen, werd in een werkkamp in Thalang gearresteerd met 1,130 methamfetaminepillen.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze de heer Han Mon, een inwoner van Myanmar, hebben gearresteerd in een werkkamp in Sri Soonthorn (zijn leeftijd is niet door de politie opgegeven). Bij hem werden 1,130 methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij kon zijn wettelijke identiteitsdocumenten niet overleggen.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen en het land illegaal binnen te komen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.