Tiener gewond na parasailen in Karon

Karon-

Een tiener heeft zijn hand gebroken nadat hij tijdens het parasailen in Karon was gevallen.

De gemeente Karon werd dinsdagmiddag (oktober) op de hoogte gebracht van het incident 3) op Karon-strand.

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden een gewonde Thaise man van ongeveer 15 jaar oud. Zijn linkerhand was gebroken.

Hij werkt bij een parasailingoperator op Karon Beach en werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Het was onduidelijk wat de oorzaak van het ongeval was en zijn naam werd vanwege zijn leeftijd door de lokale autoriteiten verborgen gehouden.

Gelijkaardig incident:

Een 78-jarige buitenlander heeft ernstige verwondingen opgelopen na een val bij een paragliding bij een uitkijkpunt in Rawai.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.