Phuket verwelkomt meer Chinese toeristen tijdens 'Gouden Week'

Phuket -

Er komen steeds meer Chinese toeristen naar Phuket tijdens de 'Gouden Week' van de Chinese Nationale Dag.

De directeur van de internationale luchthaven van Phuket, de heer Wanchai Tanod, vertelde de Phuket Express dat op maandag (2 oktober)nd), verwelkomden hij en het luchthavenpersoneel 106 passagiers van een rechtstreekse Air China-vlucht op de internationale terminal. Meer Chinese toeristen bezoeken Phuket op de Chinese Nationale Dag, tijdens wat de 'Gouden Week' wordt genoemd.

Gerelateerde artikelen:

Het gratis visumbeleid van de Thaise overheid voor Chinese en Kazachstaanse toeristen is bekrachtigd in de Royal Gazette en op dinsdag 19 september gepubliceerd.

Phuket verwelkomt toeristen uit China in het visumvrijstellingsprogramma van Thailand.

De heer Sittiwat Chewaratanaporn, voorzitter van de Association of Thai Travel Agents (ATTA), verklaarde dat hoewel er een initiële visumvrijstelling is, het boeken van reizen naar Thailand niet verder is toegenomen, vanwege touroperaties die eerder vóór het visum waren geboekt. vrijstelling.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.