Eigenaar gearresteerd bij illegale bar in Patong die alcohol verkoopt aan minderjarige klanten

Patong-

Een eigenaar werd gearresteerd omdat hij zonder toestemming een bar had geopend, alcohol had verkocht na de wettelijke sluitingstijd en alcohol had verkocht aan minderjarige klanten in een bar aan de Bangla Road in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat dinsdag om 2 uur (oktober 3) arresteerden ze een bareigenaar in een bar aan de Bangla Road in Patong. De bareigenaar kon geen legaal bardocument aan de politie overleggen. De Phuket Express merkte op dat de politie de details van de bareigenaar en de naam van de bar niet heeft vrijgegeven.

De eigenaar van de bar werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van het zonder toestemming openen van een uitgaansgelegenheid, het verkopen van alcohol buiten de wettelijke sluitingstijd en het verkopen van alcohol aan mensen onder de 20 jaar.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.