Brand verwoest wasmachine thuis in Rawai

Rawai-

Brandweerlieden hebben een brand geblust waarbij een wasmachine in een huis in Rawai is verwoest.

Brandweerlieden van de gemeente Rawai werden dinsdag (3 oktober) na middernacht op de hoogte gebracht van de brand in een huis in Soi Saiyuan, Rawai.rd). Toen ze bij het huis aankwamen, ontdekten ze dat een wasmachine in brand was gevlogen.

Het duurde slechts vijf minuten om de brand onder controle te krijgen, de wasmachine werd volledig verwoest door de brand. Er zijn geen gewonden gemeld. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een elektrische kortsluiting.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.