Chiang Mai Airport breidt de openingstijden uit naar 24 uur per dag

Chiang Mai -

De directeur van de luchthaven van Chiang Mai verwelkomt toeristen met 24-uursvluchten vanaf november 2023.

Op 3 oktober 2023 informeerde Ronakorn Chlermsanyakorn, de directeur van de luchthaven van Chiang Mai, het publiek over de verlengde openingstijden voor de internationale luchthaven van Chiang Mai naar 24-uursoperaties met ingang van 1 november 2023. Om echter te associëren met het huidige toerismebeleid van de Thaise regering verzamelt Ronakorn momenteel informatie van relevante functionarissen om tijdelijk een 24-uursoperatie aan te vragen bij de Civil Aviation Authority of Thailand (CAAT). CAAT zal de details in overweging nemen en tegen eind oktober 2023 een goedkeuring afgeven.

FOTO: ChiangMainews

Ondertussen bereidt de internationale luchthaven van Chiang Mai zich voor op zijn 24-uursoperatie permanent naar CAAT. Hoewel het toeristische aspecten ten goede zullen komen door een toenemend aantal vluchten van de 24-uursoperatie, zullen exploitanten van de luchthaven van Chiang Mai rekening houden met de lokale bevolking die in de buurt van de faciliteit woont vanwege de harde geluiden 's nachts.

Ronakorn zal met luchtvaartmaatschappijen en relevante functionarissen overleggen om de vluchten op de juiste manier te plannen.

“In het laatste kwartaal van dit jaar, het hoogseizoen in Thailand, zal er een stijging zijn van het aantal internationale vluchten met 30% een groot deel hiervan is te danken aan een visumvrijstellingsprogramma voor Chinese en Kazachse toeristen dat begon op 25 september 2023”, Ronakorn gesloten.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/