Zuid-Afrikaans-Thaise vrouw gekroond tot Miss Thailand World 2023

FOTO: Miss Thailand Wereld

Thailand -

Tharina Botes, een 26-jarige Zuid-Afrikaans-Thaise vrouw, werd gekroond tot Miss Thailand World 2023.

De laatste ronde van de schoonheidswedstrijd van Miss Thailand World 2023 werd gehouden op zondagavond (1 oktober).st) in Bangkok.

Tharina heeft de bijnaam 'Kanom'. Haar vader is Zuid-Afrikaans en haar moeder is Thais. Ze begon haar carrière als schoonheidswedstrijd op 13-jarige leeftijd. In 2019 vertegenwoordigde ze Miss Grand uit Phuket. In 2021 was ze de eerste runner-up in Miss Universe Thailand.

FOTO: Miss Thailand Wereld

Ze studeerde af met een bachelordiploma in marketing aan de Faculteit Economie van de Universiteit van Zuid-Afrika.

Tharina zal Thailand vertegenwoordigen op de Miss World-verkiezing die in december van dit jaar in New Delhi, India zal plaatsvinden.

FOTO: Miss Thailand Wereld

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.