Grootste verhalen in Pattaya van de afgelopen week: nieuwe datum voor voltooiing van het Pattaya Football Stadium-project, en meer

Groeten aan al onze lezers en supporters!

We hebben hier onze belangrijkste LOKALE verhalen verzameld die zich hebben afgespeeld in onze gebieden, Pattaya en Chonburi, in de laatste week van maandag 25 september tot zondag 1 oktober 2023.

De verhalen zijn gekozen door onze redactie en zijn nrt in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar grofweg in volgorde van publicatie.

1. UPDATE: politie arresteert speedbootchauffeur bij fatale aanvaring met Koh Larn; Vermiste Russische toerist overleden aangetroffen

Een speedboot voer een zwemgebied bij Koh Larn binnen en doodde een Thaise vrouw en haar Russische vriend. De verdachte werd vervolgens gearresteerd en aangeklaagd wegens roekeloosheid waardoor anderen om het leven kwamen.

UPDATE: politie arresteert speedbootchauffeur bij fatale aanvaring met Koh Larn; Vermiste Russische toerist overleden aangetroffen

2. Twee chauffeurs sterven en twee passagiers raken ernstig gewond bij een ongeluk met een tourbus in Pattaya

Eén van de overleden bestuurders zou slaperig zijn geweest en achter het stuur in slaap zijn gevallen, wat volgens de politie het ongeval heeft veroorzaakt.

Twee chauffeurs komen om en twee passagiers raken ernstig gewond bij een ongeluk met een tourbus in Pattaya

3. Pattaya zal de bouw van het Mega Project-voetbalstadion voltooien binnen 820 dagen na het kiezen van een nieuwe aannemer

De nieuwe aannemer riskeert een boete van ruim 3 miljoen baht per dag als hij er niet in slaagt het project binnen de gestelde termijn af te ronden, aldus de burgemeester.

Pattaya zal de bouw van het megaproject-voetbalstadion voltooien binnen 820 dagen na het kiezen van een nieuwe aannemer

4. Pattaya City maakt zich op voor Bikini Beach Race 2023, registratie is nu geopend

Het evenement vindt plaats op 28 oktober in Central Pattaya aan Pattaya Beach.

Pattaya City maakt zich op voor Bikini Beach Race 2023, registratie is nu geopend

5. Pattaya eert medaillewinnaars voor windsurfen op de Aziatische Spelen

Felicitatie!

Pattaya eert medaillewinnaars windsurfen op de Aziatische Spelen

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.