Maya Bay in Krabi, Thailand gaat weer open voor toerisme

Krabi-

De beroemde Maya-baai in Krabi is op zondag 1 oktober voor de eerste dag heropend voor toerisme, na twee maanden sluiting vanwege herstel van het milieu.

Ons vorige verhaal:

De beroemde Maya-baai in Krabi is nu tijdelijk voor twee maanden gesloten voor herstel van het milieu.

Nu voor de update:

Het hoofd van het Hat Noppharat Thara Mu-Ko Phi Phi National Park, mevrouw Ratchanok Paenoi, vertelde de Phuket Express dat de jaarlijkse sluiting bedoeld was om effectief toerismebeheer mogelijk te maken, afhankelijk van het klimaat in dit seizoen, en dat het tijd is voor de natuur en het milieu om dit te doen. zichzelf herstellen.

1 oktober is de eerste dag dat Maya Bay na de sluiting van twee maanden weer opengaat voor toerisme. Maya Bay is klaar om toeristen te verwelkomen. Ze geloven dat duizenden toeristen uit Krabi, Phang Nga en Phuket Maya Bay zullen bezoeken.

Ook de heropening valt daarmee samen steeds meer Kazachstanen en Chinese toeristen naar Thailand vanwege een gloednieuw aankomstprogramma voor visumvrijstelling.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.