Man gearresteerd in Phuket wegens vermeende diefstal van mobiele telefoons

Phuket -

Op 29 september 2023 hebben opsporingsambtenaren van het politiebureau van Wichit, Phuket, de heer Promma Hunthong, 41 jaar oud, gevangengenomen, die werd gezocht op basis van een arrestatiebevel van het provinciale gerechtshof van Phuket wegens vermeende diefstal van verschillende mobiele telefoons.

De politieagenten van Phuket namen in totaal 19 elektronische apparaten van de heer Promma in beslag, de kleding die hij droeg en een motorfiets waarop hij reed gedurende de tijd dat hij de misdaad zou hebben gepleegd. De gestolen apparaten omvatten mobiele telefoons, tablets en opladers.

Later bekende de heer Promma zijn wandaden dat hij inderdaad mobiele telefoons had gestolen en er daarna een aantal had verkocht. De politieagenten begeleidden de heer Promma vervolgens naar het plaatselijke politiebureau om verder te gaan met juridische procedures.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.