Vrouw gearresteerd voor het verkopen van drijvende lantaarns op Patong Beach

Patong-

Een vrouw werd gearresteerd nadat ze zonder toestemming drijvende lantaarns verkocht op het strand van Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat na middernacht op vrijdag (29 september).th) arresteerden ze een vrouw op Patong Beach achter de Bangla Police Box aan de Thaweewong Road. Van haar werden drie drijvende lantaarns gegrepen.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werd beschuldigd van het verkopen van drijvende lantaarns op een openbare loopbrug.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong haar naam en leeftijd niet heeft bekendgemaakt. Dit is een voortzetting van een reeks recente arrestaties en harde optreden tegen vuurwerk en drijvende lantaarns in Patong.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.