Onbekende buitenlandse toerist gewond na ruzie met restaurantmedewerker in Patong

Patong-

Een onbekende vrouwelijke buitenlandse toerist heeft lichte verwondingen opgelopen nadat ze naar verluidt betrokken raakte bij een ruzie met een medewerker van een restaurant aan de Bangla Road.

Dat vertelde de toeristenpolitie van Phuket aan de Phuket Express op vrijdag in de vroege ochtend (29 september).th) hadden een vrouwelijke buitenlandse toerist en een restaurantmedewerker een misverstand over een niet bekendgemaakt probleem. Ze begonnen een woedende verbale ruzie die escaleerde tot een handgemeen. De toerist viel op de grond en liep lichte verwondingen op.

De restaurantmedewerker stemde ermee in om de medische behandeling van de toerist te betalen. De toerist wil geen juridische stappen ondernemen tegen de medewerker.

Als gevolg van de bemiddeling waren details over het handgemeen en de namen van de betrokkenen schaars, aangezien de politie van Patong meldde dat de kwestie was opgelost en niet juridisch verder zou escaleren.

Gelijkaardig incident:

Een vrouwelijke Russische toerist is lichtgewond geraakt nadat ze naar verluidt betrokken was geraakt bij een ruzie met een medewerker van een uitgaansgelegenheid aan de Bangla Road in Patong. Details zijn echter beperkt.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.