Russische man verdrinkt op Phuket Beach

Phuket -

Een Russische man verdronk terwijl twee andere Russen van de verdrinkingsdood werden gered op een strand in Thalang.

Dat vertelde de toeristenpolitie van Phuket donderdag aan de Phuket Expressth) werden ze op de hoogte gebracht van het incident op het Bang Tao-strand in Cherng Talay.

Zij en de Phuket Express kwamen op het strand aan en vonden twee Russen die uit de zee waren gered. Ze werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Een andere Rus, die later door de toeristenpolitie van Phuket openlijk werd geïdentificeerd als de 34-jarige Abdulganiev Marat, werd tijdens de reddingsactie door golven verder de zee in getrokken. Hij werd later door reddingsteams met succes teruggetrokken naar het strand, maar tragisch genoeg werd hij later dood verklaard.

Strandwachten op het strand vertelden de Phuket Express dat de drie Russen waren gaan zwemmen voordat ze in sterke golven begonnen te worstelen. Barmhartige Samaritanen in de buurt redden twee van hen, terwijl de andere man vermist bleef. Ze riepen om hulp voordat de strandwachten op een jetski gingen. De heer Marat werd later met zijn gezicht naar beneden in zee gevonden, op 200 meter van het strand.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.