Ambtenaren blijven hard optreden tegen illegale drugs in Rawai

Rawai-

Ambtenaren hebben het harde optreden voortgezet in een plaatselijk dorp in Rawai, waar illegale drugs op grote schaal worden verspreid.

De politie van Phuket City vertelde dat woensdag (27 september) aan de Phuket ExpressthOngeveer 130 functionarissen en medewerkers van het districtskantoor van Phuket, de politie van Chalong en het openbare gezondheidszorgbureau doorzochten de huizen van drie gerichte drugsverdachten. Twee van de doelen werden gevonden en naar het politiebureau van Chalong gebracht.

Tien mensen uit de families van de drie doelwitten werden willekeurig getest op illegale drugs. Zes van hen testten positief op illegale drugs in de urine. Ze werden ook naar het politiebureau van Chalong gebracht.

Namen zijn door de politie niet vrijgegeven.

Gerelateerde artikelen:

Een man werd gearresteerd met 90 methamfetaminepillen in Rawai.

Een man werd gearresteerd met methamfetaminepillen in Rawai, Mueang Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.