Man gearresteerd voor het verkopen van paddo's in de Patong Cannabis Shop

Patong-

Een man werd gearresteerd in een cannabiswinkel in Patong. Hij werd betrapt op het verkopen van paddo's die in Thailand als illegale categorie 5-medicijnen worden vermeld.

Dat vertelde de politie van Patong woensdag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze vóór middernacht een man die alleen werd geïdentificeerd als de heer Eaknarin (zijn leeftijd werd niet door de politie vermeld) in een cannabiswinkel aan de Thaweewong Road.

Bij hem werden verschillende soorten paddo's in beslag genomen die vermeld stonden als AA, GT, PED, MMR, in totaal werd 20 gram in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van categorie 5-medicijnen (paddo's).

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.